Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

Jag vet.. inte

Klockan har passerat två och jag vet att jag kommer att vara vaken i flera timmar till och jag hör hur min dygnsrytm går i otakt med livets melodi. Det är återigen allt det där man vet att man borde - men inte gör- som skulle göra allting så mycket lättare -men inte lika lätt som att inte . Och allting ställs i relation till varandra. Går jag och lägger mig i normal tid och går ner så kanske jag rent av kommer få tid att gå ner och posta böckerna till stadsbiblioteket i göteborg och kolla på den där räkningen som har legat på bordet i snart en vecka och gå på lektionerna(-eller åtminstone ta reda på när jag har dom?)

Men jag vet att jag inte kommer göra allt det där. Även om jag vet att när jag vaknar så är det kanske inte försent att gå upp och posta böckerna, kolla på räkningen och söka runt lite efter om jag har några lektioner och kanske rent av gå på någon. Men jag vet att imorgon när jag vaknar och slås av alla dessa tankar så kommer en slutsats att 'det kan jag lika gärna göra imorgon!', varför plugga 8 timmar idag när morgondagen har iaf 16 vakna timmar? Och paketen hinner nog fram 'imorgon' med. Samtidigt som jag också vet att imorgons 'imorgon' så kommer en röst; istället för "nu tar jag tag i det här innan det blir för sent" ; säga från bakhuvudet "det redan är försent." Och med den här problematiska situationen befinner jag mig. Jag har lyckats trassla in mig i motsägelser.. Samtidigt som jag har trasslat ut håret. Elin har inte tålamodet för att pilla i håret och jag har orken...

"Snart är det måndag igen" jag har faktiskt ingen aning om det är ett deprimerande påstående. Jag bryr mig verkligen inte. Det kan bli precis vilken dag som helst. Min själ slukas att intet. Jag tror inte att jag kommer att engagera mig i något konstruktivt den här helgen som jag egentligen skulle vilja. En statusrapport på studierna säger mig att jag inte är så långt efter i tidsåtgång(även om jag har hört klasskompisarna säga att dom sitter 6-9 timmar per dag -Vem fan gör det!?) Det stora problemet är att det är spårlöst, jag vet inte vilka kapitel jag ska läsa så jag läser allt och förstår lite av det mest men kanske inte så mycket av det relevanta.

Jag antar att sensmoralen är att det spelar ingen roll om man kan faktorisera sina problem och definerar dessa - Lägga upp teorem och Bevisa -för siffrorna du inte kan hantera försvinner inte av sig själv. Livet ligger stilla och dunkel. Jag tänker på vad jag bör, men kan inte förändra, trots att jag borde... Boken är iallafall rolig!

 

 

Publicerat klockan 02:22, den 2 februari 2010
Postat i kategorin Okategoriserat
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns 4 kommentarer

#1 postat av alexis (aho)
klockan 12:26, den 2 februari 2010
Så härligt att ha dina underbara kommentarer här igen! Liksom "och jag hör hur min dygnsrytm går i otakt med livets melodi", så vackert! Det kanske är för att du skriver så sällan som kvaliteten håller sig så hög.
#2 postat av kotten (kotten)
klockan 20:32, den 2 februari 2010
Tack så mycket :) Jo det kan nog mycket väl stämma. Nästa inlägg ska handla om valet 2010, vi får hoppas att det kommer innan valdagen ;)
#3 postat av alexis (aho)
klockan 00:15, den 3 februari 2010
När är valet?
#4 postat av kotten (kotten)
klockan 01:00, den 3 februari 2010
september, 3:e veckan tror jag.

Skriv en kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir nio plus tre? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.